Λογικά θα έχετε πάρει χαμπάρι το βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με καλεσμένο τον Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος, πρόσφατα, ξεκλείδωσε μια νέα ιδιότητα στη ζωή του, αυτή του Ευρωβουλευτή. Ποιος να το φανταζόταν. Αν, όμως ανήκετε σε όσους δεν το έχετε δει, είμαστε εμείς εδώ για να σας αποτρέψουμε. Είναι και 40 λεπτά περίπου, μην πάνε στράφι από τον ομολογουμένως πολύτιμο χρόνο σας.

Ο Κύπριος youtuber και TikToker, παραχώρησε συνέντευξη στην ιδιωτική κατακραυγή του Κοψιάλη, ενημερώνοντάς μας μέσα σε όλα, μάλιστα, και για τον μηνιαίο μισθό του, ώστε να το μάθει και η νέα γενιά. Τέλος πάντων, αν και αυτό είναι λάθος για ευνόητους λόγους, θα προχωρήσουμε παρακάτω, εκεί που αν η ντροπή είχε πρόσωπο θα ήταν αυτά τα challenge που έβαλαν στους νέους, προκειμένου να κερδίσουν 50 ευρώ.

Νέοι, με μπόλικη χαρά και ενθουσιασμό, έπαιξαν υπέροχα αυτό το παιχνίδι του content. Όχι μόνο γιατί θα εμφανίζονταν σε ένα βίντεο του Κοψιάλη, λες και είναι κατόρθωμα, αλλά προφανώς για να κερδίσουν τα χρήματα. Ένας έβγαλε τη μπλούζα του και έπεσε στο συντριβάνι του Συντάγματος -ποιος θα του το πει;-, ένας άλλος ενόχλησε μια γυναίκα, η οποία δεν ψηνόταν και πολύ αλλά ποιος ενδιαφέρεται (ήταν όσο μπορούσε ευγενική πάντως), κάποιος άλλος πήρε αγκαλιά μια κοπέλα, ενώ ένα ακόμη challenge ήταν να πάει ένας σε δύο κοπέλες, να πάρει το τσιγάρο τους και να το μασήσει. Η νέα γενιά που αντιστέκεται, η νέα γενιά που επιμένει.

Τα σχόλια στο βίντεο, προφανώς δεν ήταν θετικά. «Μην ξεφτιλίζεστε για ένα 50άρικο», έγραψαν οι περισσότεροι, ενώ κάποιος χρήστης έγραψε πως «μερικοί το βλέπετε ως αστείο ή ως επίτευγμα, αλλά τον ψηφίσατε αυτόν ως εκπρόσωπο. Έχω χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα». Σε νιώθουμε.