Την περασμένη εβδομάδα ο Απόστολος Λύτρας και η Ζήνα Κουτσελίνη απασχόλησαν πολύ την επικαιρότητα. Γενικώς τα ονόματά τους έπαιξαν πολύ στα social media, τα οποία συνοδεύτηκαν από πληθώρα σχολίων και memes (κυρίως για την παρουσιάστρια). Αυτό που δεν είχαμε δει, όμως, ήταν ένα βίντεο από τον Διονύση Ατζαράκη, που τέτοια περιστατικά αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του για καυστικό σχολιασμό και σαρκασμό.

Και δεν μας άφησε παραπονεμένους, προφανώς. Προχθές, το δημοσίευσε, οπότε κάλλιο αργά παρά ποτέ, μιας και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιμέναμε. Για την ακρίβεια, ήταν σχεδόν αυτό που παρακολουθήσαμε. Ο Ατζαράκης έγινε η Ζήνα Κουτσελίνη (όχι της καρδιάς μας) και μαζί του είχε και τον Θωμά Ζάμπρα, ως αρχισυντάκτη της «εκπομπής» του, «Αλήθειες με τον Διονύση».

Τέλος πάντων, προφανώς τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ δεν απουσίαζαν, αν και ακόμα να συνειδητοποιήσουμε ότι τα είπε η Κουτσελίνη, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τα σχόλια της περί καριέρας στο ζενίθ που καταστρέφεται και τα σχετικά, αλλά ξέρετε τι κρατάμε εμείς από αυτό το βίντεο;

Το σχόλιο που έκανε ένας χρήστης και έχει απόλυτο δίκιο. «Το θλιβερό είναι ότι δεν χρειάστηκε καν να υπερβάλει και να σκεφτεί αστεία για το βίντεο. Ήταν από μόνη της τραγελαφική η όλη κατάσταση», έγραψε και αλήθεια, η πραγματικότητα είναι αυτή.

Το βίντεο: