Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας, μάς λένε οι επιστήμονες του Χάρβαρντ, και ίσως τελικά να μην είναι αποκύημα της φαντασίας ορισμένων που έχουν πιστέψει πως έχουν δει UFO ή έχουν μιλήσει μαζί τους σε κάποια φάση της ζωής τους. Αλλά να σας πούμε και κάτι, έχουν συμβεί τόσα πια στον πλανήτη μας, που τίποτα δεν μας σοκάρει. Ελάτε μικρά και άσχημα τερατάκια, μην κρύβεστε.

Τέλος πάντων, οι επιστήμονες του Χάρβαρντ, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν, δεν είπαν μόνο πως υπάρχουν εξωγήινοι -θα ήταν πολύ κλισέ-, αλλά εξήγησαν πως κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, ίσως να μην είναι τελείως λάθος αυτά τα στοιχεία. Έχουμε, δηλαδή, στο μυαλό μας κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων. 

Αυτή η έρευνα, που τιτλοφορείται ως «The cryptoterrestrial hypothesis: A case for scientific openness to a hidden earthly explanation for Unidentified Anomalous Phenomena», διεξήχθη από το πρόγραμμα Human Flourishing του Πανεπιστημίου, και εξετάζει επιπλέον την πιθανότητα οι εξωγήινοι να κατοικούν υπόγεια ή ακόμα και σε μια κρυφή βάση στη Σελήνη. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δόθηκαν, οι «κρυπτομετανάστες», όπως τους περιγράφουν, θα μπορούσαν να προέρχονται από το μέλλον ή να είναι απόγονοι ευφυών δεινοσαύρων που εξελίχθηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Οι επιστήμονες εξήγησαν, επίσης, πως τα UFO ή τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα μπορεί να είναι όντως διαστημόπλοια που κάνουνα απλά επισκέψεις στους φίλους τους τους εξωγήινους που βρίσκονται στη Γη. 

Τι ωραία που περνάμε γενικά.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι ακαδημαϊκοί του Χάρβαρντ υποστηρίζουν πως «είναι πιθανό να αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό από τους περισσότερους επιστήμονες», λόγω της φύσης ορισμένων UAP, ωστόσο η πιθανότητα αυτή «δεν πρέπει να απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά αντίθετα αξίζει να εξεταστεί πραγματικά με πνεύμα επιστημονικής ταπεινότητας και ειλικρίνειας».