Πέρα από το ταλέντο της ως μουσικός, η Μαρίνα Σάττι έγινε αγαπητή από τεράστιες μάζες κοινού εξαιτίας της αμεσότητάς της. Τραγουδίστριες τριών επιπέδων πιο κάτω από εκείνη, με υποπολλαπλάσιο κοινό περιφέρουν τη «βέρι ντεμιουρ, βέρι μάιντφουλ» της περσόνας τους στο Instagram. Εκείνη όμως, αυθεντική και προσιτή, είναι έτοιμη να κάνει πλάκα με τους ακολούθους της, να τσαλακωθεί, να δείξει πως είναι μια από εμάς.

Αυτό δηλαδή που έκανε η Μαρίνα Σάττι για άλλη μια φορά χθες, όταν και ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το πατρικό της. Μεγαλωμένη στο Ηράκλειο, αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί το σπίτι της, αφού βρίσκεται στην Κρήτη, στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Τι κατσικάκια και λαχανοντολμάδες, ακόμη και μια λατέρνα παρέλασε από το post της Μαρίνας -σε αντίθεση με εκείνα των συναδέλφων της που διαφημίζουν την υπερπολυτελή ζωή τους -κερασμένα όλα!

Στη συνέχεια, σε διάφορα stories της, ανέβασε φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Όλες μια και μια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω. Φωτογραφίες μιας άλλης ζωής, που φανερώνουν την τρυφερότητα και την ανεμελιά των παιδικών της χρόνων.

Η συνέχεια γίνεται κατά την ίδια… cringe, όταν ποστάρει φωτογραφίες από τον διάκοσμο του σπιτιού της.

Ακολούθησε μια ακόμη… Η ευφάνταση χρησιμοποιήση του δίσκου της YENNA σε μια καρέκλα! Ποια μαμά δεν θα καμάρωνε;

Η Σάττι μοιράστηκε με τους ακόλουθούς τους στο Insta κάποιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία. Οι οποίες μας έδωσαν κάποιες απαντήσεις για την ίδια.