Δεν είναι ότι περιμέναμε αυτό για να καταλάβουμε πως η Μαρίνα Σάττι είναι μια ξεχωριστή καλλιτέχνης, με αναπτυγμένη πολύ την ενσυναίσθηση. Αλλά κάθε φορά μας δημιουργεί την ίδια ζεστασιά στην καρδιά όταν βλέπουμε πως καθόλου δεν την έχει αλλοιώσει η δημοσιότητα. Ότι δεν αδιαφορεί – κάθε άλλο – για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιγότερο προνομιούχοι εξ ημών.

Το νέο σκηνικό που μας κάνει να τη χειροκροτάμε δυνατά, και πέραν του μουσικού της ταλέντου, συνέβη στην Αλεξανδρούπολη. Η Μαρίνα Σάττι ετοιμαζόταν για την προγραμματισμένη συναυλία της, όταν υπέπεσε στην αντίληψή της πως υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο κάποια μικρά παιδιά που ενώ ήθελαν πολύ τη δουν να τραγουδάει live, δεν είχαν τα απαραίτητα λεφτά προκειμένου να πληρώσουν το εισιτήριο.

«Δεν θα μπείτε να δείτε τη συναυλία;» ρώτησε η Μαρίνα Σάττι τα παιδιά, τα οποία της εξήγησαν το γιατί δεν μπορούν. «Βάλε τα μέσα, καλέ, τα παιδιά! Μπείτε μέσα!» είπε τότε η αγαπημένη τραγουδοποιός προς τα άτομα ασφαλείας του χώρου, με την παρέα να αντιδρά με επιφωνήματα ευτυχίας γι’ αυτό το αναπάντεχο δώρο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok από ένα κορίτσι που βρισκόταν στην λόγω παρέα. Η οποία στα σχόλια επιβεβαίωσε πως όντως τους επετράπη η είσοδος και ότι είδαν τελικά τη συναυλία χάρη στην πρωτοβουλία της Μαρίνας Σάττι. Αγνό SATTIsfaction.

Μαρίνα Σάττι: Δες το βίντεο που μεσολαβεί για να δουν συναυλία της μικροί της θαυμαστές:

@eugenia.pehlivani8

@SATTI είσαι η καλύτερη σε ευχαριστώ πάρα πολύ σαγαπωωωωω!!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Eugenia Pehlivanidou