Σε ενοχλεί η δηθενιά των κάθε λογής influencers, το πώς σκέφτονται και πώς κάνουν τα πάντα στο κυνήγι των likes, των shares; Δεν είσαι, προφανώς, ο μόνος ή η μόνη που το βλέπει έτσι. Κι ήρθε ο Διονύσης Ατζαράκης να το κάνει όλο αυτό εικόνα. Μέσα σε μόλις 1,5 λεπτό ο stand up comedian «πετσοκόβει» ένα ολόκληρο σύστημα. Με την Τζωρτζίνα Χαραμή ως συμπρωταγωνίστρια, ο ένας να λύνει ο άλλος να δένει, χημεία λέγεται επίσης.

Οι ατάκες πέφτουν βροχή, η μία μετά την άλλη. Με τον τόσο ιδιαίτερο και ωραίο τρόπο που έχει ο Ατζαράκης να παίζει με τις λέξεις και τις καταστάσεις. Το concept έχει να κάνει με το πώς είναι να είναι influencer η κοπέλα σου, σε καλοκαιρινό κάδρο. Και αρχίζει μια ωραία «φασούλα» που έχει μέσα πορτοκάλια με βιταμίνη C (ή sea…), αποτυχημένες προσπάθειες για κατακόρυφα, κότσια ποδιών και ένα γκραν φινάλε που… σκορβούτε στον εχθρό σου να μην τύχει!

Δεν θα σου πούμε πολλά περισσότερα. Το βίντεο άλλωστε τα λέει απείρως καλύτερα. Πάτα το play και θα το διαπιστώσεις.

Ο Διονύσης Ατζαράκης «πετσοκόβει» τους influencers – Δες το βίντεο

@dionysisatzarakis POV: Η κοπέλα σου είναι influencer #atzarakis #dionysisatzarakis #tzwrtzina @Tzwrtzina ♬ πρωτότυπος ήχος – Dionysis Atzarakis