Θυμάστε την Έφη Θώδη που κατηγορούσε το «Ζάρι» ως ακατάλληλο για Eurovision τραγούδι; Περασμένα ξεχασμένα. Ειρήνη ημίν σύντροφοι, για μουσική μιλάμε άλλωστε, που εξημερώνει τα ήθη και τα πλήθη. Γι’αυτό και η Μαρίνα Σάττι τη φώναξε να ανέβει μαζί της επί σκηνής και κάπως έτσι εγένετω μέγα πάρτι!

Βράδυ Τετάρτης (3/7),  στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, είχαμε μια από τις πιο αναπάντεχα ωραίες συνεργασίες του τελευταίου καιρού. Σάττι και Θώδη μαζί και έγινε ο χαμός, με την καλή την έννοια. Ένα break με παραδοσιακά τραγούδια και την Θώδη να κάνει είσοδο με το «Στην Eurovision θα πάω» – επικό!

«Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο! Είναι icon. Σας ευχαριστώ για όλα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι στην λαϊκή τραγουδίστρια την ώρα της συναυλίας, η οποία από μεριάς της φώναξε «Μαρίνα Σάττι σ’ αγαπώ».

Μετά τον Λευτέρη Παντάζη η Έφη Θώδη, ναι η Μαρίνα Σάττι συνέχισε να εκπλήσσει και να… πηγαίνει τάπα όλους όσους την κατέκριναν. Βασικά επειδή δεν κατάλαβαν πως έχουμε να κάνουμε με μια καλλιτέχνιδα εντελώς έξω από τα συνηθισμένα, εντελώς έξω από το κουτί.

Μαρίνα Σάττι – Έφη Θώδη: Μαζί επί σκηνής – δες το βίντεο!

@georgelakardis

#fy #satti #tiktokgreece #mpesfypgamw #marina #μπεςφοργιουγαμω

♬ πρωτότυπος ήχος – georgelakardis