Τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ταξιδέψει σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Γενικά, το έχει με τις φωτογραφίες, γίνεται συνεχώς viral. Σε αυτή την περίπτωση ξέρετε για ποια λέμε, γι’αυτή που ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, αράζει με το crew σε αθηναϊκό μαγαζί, καπνίζοντας το πουράκι του.

Η μερακλίδικη στιγμή απαθανατίστηκε μία ημέρα πριν τις ευρωεκλογές, όπου ο Κουτσούμπας συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος και δημοσιογράφους, για καφέ και συμπάθιο χαλαρή συζήτηση. Στο μεταξύ, στα social media «σφάχτηκαν» για την τοποθεσία, με πολλούς να λένε αρχικά πως ήταν το Da Capo στο Κολωνάκι, κάτι που διαψεύστηκε. Τελικά, ο Κουτσούμπας ήταν στο Noel, στην Κολοκοτρώνη.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που τρόλαραν τον Κουτσούμπα, φυσικά, αλλά το καλύτερο τρολ ήταν αυτό που έκανε το Cinobo στον λογαριασμό του. Με μία ανάρτηση, έγραψε «Η φιλμογραφία του Τζιμ Τζάρμους είναι διαθέσιμη στο Cinobo». Πρόκειται όπως καταλάβατε, για την ταινία Coffee and Cigarettes, που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2004.