Δύο ήταν τα βασικά θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media χθες. Πρώτον, το τρίτο χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, με μυθικό άλμα στα 8,65 μέτρα (ποιος να του πει τι;) και δεύτερον, η μαγική συναυλία των Coldplay στo ΟΑΚΑ, στην οποία και θα σταθούμε. 

Οι Coldplay ήρθαν για πρώτη φορά Ελλάδα (ελπίζουμε όχι τελευταία) και όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκαν. Πραγματικά, όποιος δεν κατάφερε να βρει εισιτήριο, πρέπει να έφαγε τα λυσσακά του με τα αμέτρητα insta stories και βίντεο στο TikTok. Ένα πολύ ευχάριστο vibe γενικά, που θα επαναληφθεί και σήμερα, στη δεύτερη συναυλία τους.

Τα highlights από τη συναυλία των Coldplay

Ένα από αυτά, ήταν που ο Κρις Μάρτιν, ο frontman των  Coldplay, μίλησε στα ελληνικά, λέγοντας πόσο χαρούμενοι είναι που βρίσκονται στην Ελλάδα, την χώρα που γέννησε τον πολιτισμό. Βέβαια, εμείς του βγάζουμε το καπέλο που κατάφερε να πει τόσο καλά τη λέξη «ευγνώμονες». Τρεις φορές κιόλας. Μπράβο, όχι μπράβο.

Το δεύτερο και ίσως το πιο συγκινητικό, ήταν όταν ο Μάρτιν ανέβασε στη σκηνή δύο κορίτσια από το κοινό, τραγουδώντας μαζί τους. Λογικά αυτά τα δύο κορίτσια δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το σοκ. Επρόκειτο για την Έλενα και την Άντρια, δύο αδερφές που κρατούσαν ένα πλακάτ που έγραφε πως η μουσική των Coldplay κάνει τη ζωή τους καλύτερη. 

Στο μεταξύ, η Έλενα βγήκε χθες από το νοσοκομείο και πήγε στο ΟΑΚΑ για να απολαύσει το συγκρότημα. Όταν λοιπόν ανέβηκαν on stage, ο frontman των Coldplay τούς είπε «για το επόμενο τραγούδι εσείς οι δύο θα είστε το κοινό μου» και «αντιπροσωπεύετε όλο το κοινό». Αμέσως μετά τραγούδησαν μαζί το «Εveryday Life».

Ο χαμός στα social media με τους Coldplay

Όλο αυτό το χαρούμενο και ευχάριστο κλίμα που επικράτησε χθες στο ΟΑΚΑ, πέρασε και στα social media. Όλο το feed γέμισε με βίντεο από τους Coldplay, αλλά και με σχόλια για τη βραδιά. Ακολουθούν μερικά που συγκεντρώσαμε.