Τον μάθαμε την περίοδο της πανδημίας. Βασικά από το Fame Story, αλλά αυτό παίζει να το είχε ξεχάσει και ο ίδιος. Έτσι και αλλιώς το να πεις «απλώς» τραγουδιστή τον Γρηγόρη Πετράκο, δεν επαρκεί για να τον περιγράψεις.
Πολλοί εκεί έξω συνέδεσαν με το Dune, τη Μόρντορ και τέτοια παρόμοια χαβαλετζίδικα το απόκοσμο φαινόμενο που έκανε πορτοκαλοκόκκινη την Αθήνα και γενικώς τη νότια Ελλάδα.
Όχι και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος τίποτα το αστείο δεν είδε σε όλο αυτό. Ο μελωδός της δικής του αλήθειας, έδωσε μια άλλη εξήγηση για το φαινόμενο. Φανταζόμαστε βασιζόμενος σε επιστημονικά δεδομένα, θέλουμε να πιστεύουμε δηλαδή πως δεν έγραψε κάτι που του κατέβηκε εκείνη την ώρα χωρίς να κάτσει να το σκεφτεί και να το ψάξει στοιχειωδώς περισσότερο.
Να τι έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος για την αφρικανική σκόνη
Ιδού η ανάρτησή του τραγουδιστή, που έγινε viral για όλους τους λόγους που μπορείτε να φανταστείτε:
«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει…
Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος στο Facebook.
Νυχτερίδες, αράχνες, σκόνη και θρύψαλα η φάση, βάζουμε και ένα «ΨΕΚ alert» και όλα μπαίνουν στη θέση τους.
Το επίσης ωραίο (;) είναι πως αμέτοχη στο όλο θέμα, δεν έμεινε ούτε η Θεοφανία Παπαθωμά. Που πάντως, και αν δεν άλλαξε κάτι, δεν είναι πια ζευγάρι με τον Γρηγόρη Πετράκο. Κρίμα, είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Ψεκάζει ο ένας, σκουπίζει ο άλλος.
«Ωραίο ΕΦΕ! Mα τι φίλτρα χρησιμοποιούν; Μόλυβδο και αρσενικό! Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν…», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.