Η ελληνική επαρχία που αντιστέκεται, η ελληνική επαρχία που πετυχαίνει!

Τα πλάνα από την επική υποδοχή του Έρικ Λαμέλα Γιώργου Βελισσάρη σε πανηγύρι στο Γεράκι Λακωνίας προκάλεσαν σε όσους τα είδαν ένα φούσκωμα στο στήθος, ένα συναίσθημα εθνικής υπερηφάνειας, ένα ψήλωμα 2-3 εκατοστά κατά μέσο όρο.


Η υπενθύμιση για το σθένος και την αυταπάρνηση της Ελληνικής επαρχίας στα ξενόφερτα ήθη και έθιμα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν ξένα συμφέροντα για την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ από το Γεράνι.

Η υπερήφανη νεολαία του ηρωικού Γερανίου δεν κάμφθηκε από τον καύσωνα. Όταν ήρθε η μεγάλη στιγμή πυρσοί και βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα, οι κόρνες δημιούργησαν πανδαιμόνιο, θυμίζοντας μποτιλιάρισμα στην παραλιακή.

Ο τραγουδιστής της βραδιάς, Γιώργος Βελισσάρης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για τη συγκινητική υποδοχή που του επιφύλαξε. «Γεράκι Λακωνίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά!!» έγραψε στο Facebook του.

Ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να κάνουμε στον χειριστή του clark. Πάντα άξιος!

Περισσότερο ρεπορτάζ για λαχειοφόρες αγορές, παραγγελιές, κιλά ρετσίνας και γουρονοκεφαλής που καταναλώθηκαν θα ακολουθήσουν σε νέα ανάρτηση.