Το “John Wick” έδωσε στον Κιάνου Ριβς αυτό που χρειαζόταν. Ένα ιδανικό στόρι για να στήσει έναν από τους πιο bad-ass χαρακτήρες των τελευταίων χρόνων στην παγκόσμια φιλμογραφία. Κάπως έτσι ο Κιάνου ήρθε κι έδωσε το φιλί στο είδος των action thrillers κατουρώντας κάθε “Transporter” που βρίσκεται εκεί έξω. Εκεί λοιπόν που καθόμασταν ήσυχοι πίσω από το παραβάν που έχουμε φέρει στο γραφείο για να μπορούμε να κλαίμε σε εμβρυακή στάση επειδή δεν έχουμε άλλη άδεια για τον Αύγουστο, άκου τι έγινε.

Ξέραμε ότι το 4ο John Wick πήρε παράταση, για να βγει σε κυκλοφορία προς τον Μάη του 2005, μεριά. Κι ενώ τα βάζαμε πάλι με την τύχη μας για κορονοϊούς και πανδημίες και μετράγαμε τις μέρες για τη νέα ταινία. Για να μην μας αφήσει παραπονεμένους ο John Wick που λες, μας ενημέρωσε ότι θα βγάλει και το 5ο μέρος της επικής πενταλογίας του πια.

https://www.youtube.com/watch?v=f204ICpO0fA

Θα το κάνει μάλιστα, κολλητά μετά το 4ο. Βλέπεις, υπάρχει μια πανάρχαιη και πανανθρώπινη αξία κι ένα ρητό που τον συνοδεύει! Το ξυλίκι δεν σταματά σε καμία πανδημία!