Κάντο εικόνα: Είσαι στο νησί, παραλία, αραχτά. Σκρολάρεις στο κινητό, διαβάζεις Provocateur (και πολύ καλά κάνεις). Όταν ξάφνου κρύβεται ο ήλιος. Τι διάολο, αφού η ΕΜΥ είχε πει ξεκάθαρα πως ο καιρός θα είναι αίθριος. Κοιτάς καλύτερα και βλέπεις 4 «θηρία» να περπατάνε δίπλα σου. Το «ουάου» είναι το αμέσως επόμενο επιφώνημα. Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και εσύ, μόλις διασταυρώσατε τους δρόμους σας!

Τι χαρά, τι ευτυχία αν κάτι τέτοιο σου συμβεί. Και δεν είναι δα απίθανο αν είσαι από τους τυχερούς που βρίσκονται στις Κυκλάδες, μακριά από την πόλη τούτες τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Θανάσης, Γιάννης, Κώστας και Αλέξης Αντετοκούνμπο έχουν βγει… παγανιά στα κείθε νησιά και – πολύ καλά κάνουν – απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Κάνοντας παράλληλα και οικογενειακό χαβαλέ.

Δεν έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται συχνά σε τέτοια φάση λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, οπότε τώρα που μπορούν, το χαίρονται ολόψυχα. Βόλτες με το σκάφος, μπάνιο, φαγητό, διασκέδαση, το «μενού» είναι πλήρες, είναι όπως ακριβώς πρέπει. Όλοι έχουμε ανάγκη μια αποφόρτιση, να φεύγει μακριά η πίεση της καθημερινότητας.

Μέσα από το λογαριασμό του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στο Instagram πήραμε μια γεύση από το πώς περνάει μαζί με τα αδέλφια του σε αυτό το island hopping που κάνουν όλοι μαζί. «Ένα διασκεδαστικό ταξίδι με τους αγαπημένους μου», όπως γράφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη λεζάντα. Χρειάζεται να πει κάτι παραπάνω; Όχι, τα είπε όλα. Και ακόμη… περισσότερα!

Δες φωτογραφίες από το τουρ των αδελφών Αντετοκούνμπο στα ελληνικά νησιά:

Οι 4 αδελφοί Αντετοκούνμπο σεργιανίζουν στα νησιά, αυτό είναι dream team