Ναι, καλά διάβασες. Τώρα, όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα είναι συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα, δημιουργώντας το πιο δυνατό μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που είδες ποτέ!

Με την πιο εκρηκτική συμφωνία της χρονιάς, η Nova και η Cosmote ενώνουν τις δυνάμεις τους, δίνοντάς σου πρόσβαση σε ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο των σπορ.Εδώ μπορείς να δεις το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Novasports και στα κανάλια Cosmote Sport, την Premier League, Euroleague, La Liga στο Novasports, αλλά και τα ΝΒΑ, UEFA Champions League, UEFA Europa League στα κανάλια Cosmote Sport, μαζί με πληθώρα ακόμα αθλητικών γεγονότων . Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να διαλέγεις πλέον πλευρά. Όλα όσα αγαπάς, σε μια πλατφόρμα.

Από τις 23 Αυγούστου, η αθλητική σου εμπειρία απογειώνεται, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€/μήνα επιπλέον. Ναι, τόσο απλά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με τα νέα συνδυαστικά προγράμματα Fiber EON+, απολαμβάνεις ταχύτητες internet που ξεκινούν από 50 Mbps και φτάνουν έως το 1 Gbps, όλα από μόλις 47€/μήνα. Θες μόνο τηλεόραση; Το νέο πρόγραμμα EON+ είναι δικό σου με μόλις 28€/μήνα. Και αν είσαι συνδρομητής Nova σε προγράμματα σταθερής Fiber, η πλήρης τηλεοπτική εμπειρία έρχεται στα χέρια σου με μόνο 21€/μήνα επιπλέον.

Η πλατφόρμα EON της Nova προσφέρει όχι απλά θέαση, αλλά μια εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσεις. Εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου, φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, δυνατότητα θέασης σε οποιαδήποτε συσκευή, όποτε και όπου θέλεις. Και για τους σκληροπυρηνικούς αθλητικούς φαν, το EON Sports Mode προσθέτει μια επιπλέον διάσταση, με ζωντανά στατιστικά αγώνων σε πραγματικό χρόνο.

Όμως δεν σταματάμε εκεί. Αυτή η κίνηση της Nova δεν αφορά μόνο τους συνδρομητές, αλλά και το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα. Σε έναν κόσμο όπου η πειρατεία περιεχομένου αποτελεί σοβαρή απειλή, η Nova κάνει ένα τεράστιο βήμα, προσφέροντας όλο το premium αθλητικό περιεχόμενο σε ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν το καλύτερο νόμιμα και εύκολα.

Με το Novasports και τα κανάλια Cosmote Sportστην πλατφόρμα ΕΟΝ, κάθε αγώνας είναι ένα γεγονός που θα θες να ζήσεις ξανά και ξανά. Γιατί εδώ, δεν παίζουμε απλά. Σκοράρουμε.