«Ναι, ίδιοι είναι» αναφώνησαν με ενθουσιασμό τα παιδιά στο γραφείο όταν ρωτήθηκαν κατά πόσο μοιάζει ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ τον The Boss της αμερικανικής ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν. Ο «δυσλειτουργικός μάγειρας του The Bear» που έγινε πασίγνωστος αυτοστιγμεί και ήδη κάτοχος Emmy, όχι μόνο θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό τραγουδιστή, αλλά πρόκειται να τραγουδήσει κιόλας.

Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: H «μεταμόρφωση»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ, ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ μίλησε -μεταξύ άλλων, για τον επερχόμενο πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Μπρους Σπρίνγκστιν στη βιογραφική ταινία Deliver Me From Nowhere, μιλώντας για μια «ομάδα φίλων» που τον βοήθησαν να μεταμορφωθεί στον γερόλυκο ροκ σταρ του Νιου Τζέρσι.

Η ταινία ακολουθεί τη δημιουργία του εμβληματικού άλμπουμ του Σπρίνγκστιν το 1982, Nebraska. Μιλώντας στο GQ, ο Γουάιτ αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία μεταμόρφωσης στον μουσικό του «Dancing in the Dark».

«Είμαι πραγματικά τυχερός που υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που θα βοηθήσουν νέους ηθοποιούς να απεικονίσουν ροκ σταρ», είπε ο Γουάιτ, αναφερόμενος διακριτικά σε προπονητές φωνητικών διασημοτήτων όπως ο Έρικ Βέτρο, ο οποίος έχει βοηθήσει νέους σταρ όπως ο Όστιν Μπάτλερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ να μεταμορφωθούν σε perfomer του διαμετρήματος των Έλβις Πρίσλεϋ και Μπομπ Ντίλαν αντίστοιχα, για βιογραφικές ταινίες.

Αν και ο Γουάιτ δεν ανέφερε τον Βέτρο με το όνομά του, αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να θέλει να τραγουδήσει μόνος του στην ταινία. Σύμφωνα με τον Γουάιτ, ο Σπρίνγκστιν «υποστήριξε πραγματικά την ταινία» και οι δυο τους πέρασαν λίγο χρόνο μαζί. «Μπορούσα να του μιλάω και είναι απλώς ο καλύτερος τύπος», είπε ο Γουάιτ.

Ο 33χρονος Γουάιτ περνά πολλές ώρες παρακολουθώντας επίσης πλάνα συναυλιών. «Είναι πραγματικά υπέροχο να πηγαίνεις στο YouTube και να τον βρίσκεις σε όλες αυτές τις διαφορετικές περιόδους της ζωής του και να μπορείς να ακούς τη φωνή του όταν μιλάει καθώς όταν τραγουδάει», είπε. «Κάπως έτσι ήταν η συμφωνία, απλώς τον ακούω πολύ και τον παρακολουθώ πολύ. Ήταν πραγματικά διασκεδαστική η προετοιμασία».

Deliver Me From Nowhere

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Deliver Me From Nowhere υπογράφει ο Σκοτ Κούπερ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τον Τζεφ Μπρίτζες στο Crazy Heart, ρόλο για τον οποίον ο ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ Πρωταγωνιστικού Ρόλου.

Η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία του άλμπουμ του Σπρίνγκστιν, Nebraska, ενός σκοτεινού άλμπουμ του που περιλαμβάνει κομμάτια όπως το Atlantic City και Open All Night. Θα επικεντρωθεί επίσης στην προσπάθεια του τραγουδιστή να κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση ενώ παράλληλα θα παλεύει με τους προσωπικούς δαίμονες.

Για τον Γουάιτ, ο οποίος θα βρεθεί στην κουζίνα του The Bear για την τέταρτη σεζόν ως ο σεφ Κάρμι Μπερζάτο, το καλοκαίρι του 2024 είχε να κάνει αποκλειστικά με την προετοιμασία του για την ταινία. Και αυτό γιατί είχε γυρίσει ήδη σκηνές της τέταρτης σεζόν της σειράς -κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης. Πλέον, μπορεί να τον ακούσουμε να σιγοτραγουδάει το Open All Night στο The Bear.