Ertflix και καναπές; Ναι. Αν το mood σου για απόψε είναι να κάτσεις στο σπίτι, στο δροσερό σου σπίτι για την ακρίβεια, αντί να κυκλοφορήσεις στην Αθήνα για ποτό, τότε σου έχουμε προτάσεις για να περάσεις ευχάριστα και μετά να κοιμηθείς σαν πουλάκι.

Τρεις ταινίες, λοιπόν, που θα βρεις στο Ertflix, ιδανικές για ένα βράδυ Σαββάτου. Αν, πάλι, είσαι του Netflix, τότε ξέρεις φαντάζομαι πως έχει βγει το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του Bridgerton. Αν και πρέπει να πως παρόλο που η σειρά έχει θαυμαστές, έχω την εντύπωση πως επικρατεί μια απογοήτευση. Ίσως τελικά αυτή η σειρά να κέρδισε τόσο εξαιτίας της καραντίνας, γιατί τότε κυκλοφόρησε, γι’αυτό και πλέον φαίνεται να έχει χάσει την αίγλη της.

Τέλος πάντων, μην ξεφεύγω από το θέμα, όμως. Το θέμα μας είναι να βάλεις Ertflix και να πατήσεις play σε μία από τις τρεις ακόλουθες ταινίες, σε περίπτωση που δεν έχεις κάποια έτοιμη στη λίστα σου. 

Μετά τα Μεσάνυχτα

Από τις καλές ταινίες του Νίκολας Ρέγκ, που θα βρεις στο Ertflix. Δραματική ταινία, που θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 26 Ιουνίου γι’αυτό σπεύσε. Μια κρύα, φωτεινή μέρα στην Αγγλία, ένα μικρό κορίτσι πνίγεται σε μια λίμνη. Είναι η κόρη του Τζον Μπάξτερ και της γυναίκας του Λάουρα. Μουδιασμένη ακόμα από τη θλίψη, η Λάουρα συνοδεύει τον Τζον στη Βενετία, όπου ανακαινίζει μια εκκλησία, με την ελπίδα ότι οι διακοπές θα τη βοηθήσουν να συνέλθει από το σοκ του θανάτου της κόρης της. 

Στη Βενετία, οι Μπάξτερ συναντούν δύο γριές αδελφές που ισχυρίζονται ότι έχουν μεντιουμιστική σχέση με το νεκρό κορίτσι. Ο σύζυγος περιφρονεί την ιδέα, αλλά βλέπει επανειλημμένα μια μικρή φιγούρα με κόκκινο παλτό σε σκιερά περάσματα στα κανάλια. Τότε την αντιμετωπίζει…

Βασίζεται στην ομότιτλη ιστορία μικρού μήκους της Δάφνη Ντι Μωριέ.

Φθηνά Τσιγάρα

Κλασική αξία για το καλοκαίρι. Όσες φορές και να τη δούμε αυτή την ταινία, δεν την χορταίνουμε. Και ευτυχώς υπάρχει στο Ertflix. Ο Νίκος είναι ένας νεαρός άνδρας που μπαίνει στη δύσκολη εφηβεία των 30 και βλέπει τον εαυτό του να αλλάζει.

Προκαλεί τον κίνδυνο, αναζητά την περιπέτεια, γνωρίζει ακραίους τύπους, ενώ αυτό που πραγματικά ψάχνει (και τελικά βρίσκει) είναι ο έρωτας. Η Σοφία είναι 25 χρονών, μοντέρνα και όμορφη. Δουλεύει στο χώρο της μόδας και έχει μια τυπική ζωή. Ο Νίκος κερδίζει την εμπιστοσύνη της, ξυπνώντας μέσα της, την ανάγκη να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της. Η περιπλάνησή τους στην άδεια Αθήνα θα τους φέρει όλο και πιο κοντά. 

Σύζυγος Κατά Λάθος

Για κάτι χαλαρό, η ρομαντική κομεντί στο Ertflix, που θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 3 Αυγούστου είναι η ιδανική πρόταση. Η ‘Εμμα είναι μια διάσημη ραδιοφωνική παραγωγός, τελειομανής και γκουρού των ρομαντικών σχέσεων. Όταν συμβουλεύει μια από τις ακροάτριες της να χωρίσει το αγόρι της, ο πληγωμένος πρώην, Πάτρικ, πυροσβέστης στο επάγγελμα, βάζει φωτιά στην ζωή της γυναίκας που του κατέστρεψε την σχέση.

Κι ενώ η Έμμα, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ρίτσαρντ… βρίσκεται ξαφνικά «παντρεμένη» στα χαρτιά με κάποιον Πάτρικ. Το κυνήγι της αλήθειας θα αποδειχθεί καταλυτικό, τόσο για εκείνη όσο και για τον άγνωστο πυροσβέστη Πάτρικ.