Η ελληνική τηλεόραση, πέρα από σειρές που πέτυχαν σε μία σεζόν και σήμερα έχουμε ξεχάσει ότι υπήρχαν κάποτε, σειρές που πραγματικά δεν άφησαν κανένα ίχνος στη μνήμη μας και κόπηκαν πρόωρα, σειρές που έχουν το σημάδι της εποχής τους ακόμη και αν τις παρακολουθούμε ευχάριστα ως μία ρετρό απόλαυση, έχει δημιουργήσει και κάποιες σειρές με διαχρονικότητα.

Όχι απλώς τις βλέπουμε με ευχαρίστηση ακόμη και σήμερα, αλλά παραμένουν επίκαιρες, οι χαρακτήρες φρέσκιοι και οι διάλογοι σύγχρονοι και ναι, ας έχουμε ακούσει ένα σωρό φορές τα ίδια αστεία, πάντα θα γελάμε σαν να είναι η πρώτη φορά.

Οι Απαράδεκτοι: Τι έγινε ρε παιδιά;

Αυτό το διάστημα προβάλλονται για ακόμη μία φορά στο Mega και ακόμη παραμένουν μία δυνατή επιλογή για να περάσεις το Σαββατόβραδο ευχάριστα.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στα πρώτα βήματα της ελληνικής τηλεόρασης το 1991 και από τότε τόσο οι τέσσερις κεντρικοί πρωταγωνιστές, Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης και ο Βλάσσης, όσο και οι δύο εκτός της παρέας, η Ρένια και ο Χαλακατεβάκης, παραμένουν ίσως οι πιο οικείοι τηλεοπτικοί μας φίλοι.

Οι ιστορίες που έγραψε και δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, οι χαρακτήρες και οι χιουμοριστικές καταστάσεις είναι πάντα επίκαιρα.

Τον τίτλο (Απαράδεκτοι) εμπνεύστηκε η ίδια και τον ανακοίνωσε πρώτα στον φίλο της Βλάσση Μπονάτσο, ο οποίος ενθουσιάστηκε και, αργότερα, πρότεινε στον Μπέζο, τον Μπονάτσο και τον Παπαδόπουλο, να συμμετάσχουν στη σειρά.

Η σειρά φτιάχτηκε κάπως παρεϊστικα μιας και τότε δεν υπήρχε οργάνωση έτσι όπως συμβαίνει σήμερα και έτσι η σειρά έγραψε λαμπρή ιστορία και δεν έχασε ποτέ τη λάμψη της αλλά και το κοινό της.

Δείτε τις υπόλοιπες σειρές στο Intronews.gr